OM LABORATORIUM

Akustikverkstan har eget akustiklaboratorium för precisa mätningar av bl.a. ljudabsorption, ljudisolering och ljudutstrålning. Vi är ackrediterade av Swedac för absorptionsmätningar sedan 2013 och steg- och luftljudsmätningar sedan 2016.

 

Laboratoriet ligger utanför Skövde. Här hjälper vi företag testa sina produkter för att få ett värde på de akustiska egenskaper som just den produkten innehar. Exempel på produkter som testas är byggtekniska produkter såsom isolering, underlagsmattor till golv, bjälklagskonstruktioner, väggkonstruktioner, dörrar, luftdon, ventilationsaggregat och akustikskivor till tak mfl. Vi testar också mycket produkter för offentlig miljö ex. golv- och bordsskärmar, ljudabsorbenter, soffor, stolar, bord, textilier och andra material. Kort och gott, vi kan testa allting som har en akustisk påverkan. Dessutom kan vi också vara med och utveckla produkten, läs under separat kategori.

 

Vi utför också vissa tester som inte är akustikrelaterade, t.ex. luftflödesmätningar och olika mätningar för möbelindustrin.

 

Tveka inte att höra av dig om du funderar över akustiska tester eller om du har önskemål om andra tester som du vill ha utförda!

Vi är alltid nyfikna!

KONTAKTA OSS

 

Telefon: 0510-911 44

E-post: info@akustikverkstan.se

KONSULT

MONTAGE

LAB

Akustikverkstan i Skaraborg Holding AB

Kinnegatan 23

531 33 Lidköping

 

Telefon: 0510-911 44

E-post: info@akustikverkstan.se

 

Org.nr. 556936-6023

Innehar F-skattebevis och EU-reg.nr SE556936602301

Skickar formuläret…

Servern påträffade ett fel.

Formuläret togs emot.

© AKUSTIKVERKSTAN 2015