OM FÖRETAGET

LITET FÖRETAG MED STOR LYHÖRDHET

Akustikverkstan är ett växande konsultföretag inom akustik, buller, produktutveckling och vibrationer.

 

Vi är i dagsläget 15 personer med specialistkompetens inom olika områden. Våra konsulter utgår från Lidköping, Trollhättan, Göteborg och Stockholm. Vi åtar oss uppdrag för mätningar, beräkningar och utredningar för de flesta olika problem inom ett brett kompetensområde, bl.a. byggnadsakustik, bergtäkter, väg- och tågbuller, rumsakustik, ljudisolering, ljudmätning vindkraftverk, maskinakustik, markvibrationer, industribuller, fordonsindustri etc. Kunderna återfinns i hela Sverige men även utomlands.

 

Akustikverkstan har även tillgång till eget akustiklaboratorium för precisa mätningar av bl.a. ljudabsorption, ljudisolering och ljudutstrålning. Vi är ackrediterade av Swedac för absorptionsmätningar sedan 2013 och är ett av två laboratorium i Sverige som godkänts. Vi är även ackrediterade för ljudeffektmätningar av vindkraftverk sedan 2014.

 

Vi har stor erfarenhet av att utbilda i akustiska frågor och åtar oss utbildningsuppdrag i olika former. Akustikverkstans Pontus Thorsson, Tekn. Doktor i Akustik, har vunnit pedagogiska priset på Chalmers flertalet gånger och är en mycket uppskattad föreläsare.

 

Hos oss är kunderna kungar!

Därför lägger vi inga onödiga kostnader på marknadsföring och administration. Vi ser hellre att det kommer våra kunder tillgodo i form av kvalitetsarbete och kompetensutveckling av våra medarbetare samt en lägre totalkostnad. Maximera kundnyttan helt enkelt. Istället för att växa genom marknadsföring växer vi med våra kunder och rekommendationer från våra kunder. Vi hoppas ni uppskattar vår filosofi.

 

Vår affärsidé är:

"Att tillhandahålla konsulttjänster med marknadens största kundnytta inom alla områden av akustik. Vara branschledande i Sverige vad gäller praktisk kunskapsnivå vilken ska följa världsforskningen."

 

Akustikverkstan är inte störst i branschen, men vi har mycket hög utbildningsnivå, stor erfarenhet och gediget engagemang, allt till ett rimligt pris!

 

Välkomna att höra av er till oss med alla funderingar gällande akustik och vibrationer!

 

 

 

 

KONTAKTA OSS

 

Telefon: 0510-911 44

E-post: info@akustikverkstan.se

KONSULT

MONTAGE

LAB

Akustikverkstan i Skaraborg Holding AB

Kinnegatan 23

531 33 Lidköping

 

Telefon: 0510-911 44

E-post: info@akustikverkstan.se

 

Org.nr. 556936-6023

Innehar F-skattebevis och EU-reg.nr SE556936602301

Skickar formuläret…

Servern påträffade ett fel.

Formuläret togs emot.

© AKUSTIKVERKSTAN 2015