KONTAKT

Huvudkontor

Lokalkontor

Lokalkontor

Akustikverkstan

Kinnegatan 23

531 33 Lidköping

Akustikverkstan

Mölndalsvägen 30 A

412 63 Göteborg

Stockholm

Trollhättan

Uppsala

Medarbetare

Vill ni komma i kontakt med någon av våra medarbetare hittar ni uppgifter och info här under. Givetvis finns utförliga CV:n att tillgå vid förfrågan.

Henrik Olausson (fd Lundgren)

Akustikkonsult

 

Henrik har examen från Chalmers Civilingenjörsprogram inom akustik. Han har därefter arbetat som akustikkonsult i många år. Fritiden ägnar Henrik åt familjen och träning. Han har bl.a. varit orienterare på elitnivå.

 

Mikael Norgren

Akustikkonsult

 

Mikael är Civilingenjör inom akustik från Chalmers och Salford University i England. Han har en gedigen bakgrund inom fordonsindustrin och som akustikkonsult. Mikael utgår från Trollhättan. Han är en rockälskare som på fritiden gärna går på konsert eller tränar sina barn i fotboll.

 

Anders Grimmehed
Akustikkonsult

 

Anders är Civilingenjör inom akustik från Chalmers. Anders har lång erfarenhet som akustikkonsult och har varit ansvarig för akustik på Asko-Cylinda. När han får tid över gillar han att resa, umgås med familj och vänner, eller sport där golf, fotboll och handboll hör till favoriterna.

 

Johan Jernstedt

Akustikkonsult

 

Johan är Civilingenjör från Chalmers. Han har en bakgrund inom fordonsindustrin med mer än 10 år på Saabs ljudlab. Johan har också en gedigen erfarenhet inom IT. På fritiden ägnar sig Johan åt mat & dryck, musik och diverse tekniskt pysslande.

 

Pontus Thorsson

Akustikkonsult/Kvalitetsansvarig

 

Pontus är Teknologie Doktor inom Akustik och hans avhandling handlade om ljudutbredning utomhus. Pontus har lång erfarenhet som akustikkonsult och forskar/föreläser också på Chalmers. Pontus har genomfört mycket lyckad forskning bl.a. på ljud från vindkraft och akustik i lättviktsbyggnader. På hans lediga tid snickrar han på gården och ägnar sig åt familjen.

 

Pär Andrén

VD/Marknad

 

Pär har en Magisterexamen i ekonomi från Jönköping International Business School. Pär är VD och ansvarar för ekonomi och administration. Han har en bakgrund som företagare. Fritiden tillbringar han med familj, vänner och idrott.

 

Carl Nyqvist

Akustikkonsult

 

Carl har utbildat sig inom elektroteknik på civilingenjörsprogrammet vid Lunds Tekniska Högskola. Dessutom har Carl studerat konstnärlig Master vid Musikhögskolan i Stockholm. Carl har bakgrund inom musiken som musiker och musiklärare i fiol. Carl ägnar mycket tid åt musiken och spelar i flera band samt är riksspelman.

 

Magnus Karlsson

Akustikkonsult

 

Magnus är Civilingenjör från Chalmers akustikprogram. Han har en bakgrund som projektledare inom fordonsindustrin. Han gillar musik, film, umgås med familjen och att träna i skogen.

 

Anders Westbrandt

Akustikkonsult

 

Anders är civilingenjör i teknisk fysik med inriktning mot ljud och vibrationer. Anders tycker om att spela musik på fritiden, främst elbas och sång.

 

Julia Winroth

Akustikkonsult

 

Julia är teknologie doktor i akustik och disputerade 2017 på Chalmers med en avhandling som handlar om modellering av däck/vägbanebuller. Hon gillar att klura ut görbara lösningar till akustiska problem och samlar på erfarenheter inom byggakustik, produktutveckling, trafikbuller, industribuller mm. Förutom konsultuppdrag ska hon under de kommande åren forska kring rumsakustik och dess påverkan på förskolebarn. Hon gillar att umgås med familj och vänner, upptäcka ny mat och dra ut på vardagsäventyr.

 

Örn Blumenstein

Akustikkonsult

 

Örn har utbildad sig på Elektroteknik programmet vid Chalmers och sen läst Masters programmet Sound and Vibration. Innan studierna på Chalmers läste Örn till snickare och jobbade med det i flera år, bland annat special tillverkning av fönster och dörrar i ett mindre snickeri samt renovering av gamla trähus. Örn har bakgrund i klassisk musik och har spelat klassiks gitarr sen i barndomen och gör fortfarande enstaka spelningar i bröllop och begravningar. Fritiden tillbringar han med familj och vänner.

 

Staffan Andersson

Akustikkonsult

 

Staffan har en högskoleingenjörsexamen inom elektronik och ljud. Han har tidigare arbetat som Hörselingenjör och även läst lite Psykologi och Filosofi. Staffan tycker om att filosofera men inte att miljömissbruka. Det mesta av fritiden går till familjen och resterande tid läggs på dator och annat småpyssel.

 

Joachim Schubert

Akustikkonsult

 

Text kommer snart...

 

Marja Tonteri Tillgren

Akustikkonsult

 

Text kommer snart...

 

Karl-Johan Andrén

Akustikkonsult

 

Text kommer snart...

 

Karin Andrén

Marknad och administration

 

Text kommer snart...

 

Olle Loeb

Akustikkonsult

 

Text kommer snart...

 

Cecilia Dahl

Ekonomi och Administration

 

Cecilia har en yrkeshögskoleutbildning som kvalificerad redovisningsekonom. Innan studierna har hon arbetat statligt i många år. Ledig tid tillbringar Cecilia med familj och vänner samt olika sportaktiviteter.

 

KONTAKTA OSS

 

Telefon: 0510-911 44

E-post: info@akustikverkstan.se

KONSULT

MONTAGE

LAB

Akustikverkstan i Skaraborg Holding AB

Kinnegatan 23

531 33 Lidköping

 

Telefon: 0510-911 44

E-post: info@akustikverkstan.se

 

Org.nr. 556936-6023

Innehar F-skattebevis och EU-reg.nr SE556936602301

Skickar formuläret…

Servern påträffade ett fel.

Formuläret togs emot.

© AKUSTIKVERKSTAN 2015