KONTAKT

Telefon: 0510-911 44

E-post: info@akustikverkstan.se

Ekonomi och faktura: ekonomi@akustikverkstan.se

Huvudkontor

Laboratorium

Akustikverkstan

Kinnegatan 23

531 33 Lidköping

Akustikverkstan

Vallmovägen 11

541 55 Skövde

Medarbetare

Vill ni komma i kontakt med någon av våra medarbetare hittar ni uppgifter och info här under. Givetvis finns utförliga CV:n att tillgå vid förfrågan.

Johan Jernstedt

Akustikkonsult

 

Johan är Civilingenjör från Chalmers. Han har en bakgrund inom fordonsindustrin med mer än 10 år på Saabs ljudlab. Johan har också en gedigen erfarenhet inom IT. På fritiden ägnar sig Johan åt mat & dryck, musik och diverse tekniskt pysslande.

 

Pontus Thorsson

Akustikkonsult/Kvalitetsansvarig

 

Pontus är Teknologie Doktor inom Akustik och hans avhandling handlade om ljudutbredning utomhus. Pontus har lång erfarenhet som akustikkonsult och forskar/föreläser också på Chalmers. Pontus har genomfört mycket lyckad forskning bl.a. på ljud från vindkraft och akustik i lättviktsbyggnader. På hans lediga tid snickrar han på gården och ägnar sig åt familjen.

 

Anders Grimmehed
Akustikkonsult

 

Anders är Civilingenjör inom akustik från Chalmers. Anders har lång erfarenhet som akustikkonsult och har varit ansvarig för akustik på Asko-Cylinda. När han får tid över gillar han att resa, umgås med familj och vänner, eller sport där golf, fotboll och handboll hör till favoriterna.

 

Carl Nyqvist

Akustikkonsult

 

Carl har utbildat sig inom elektroteknik på civilingenjörsprogrammet vid Lunds Tekniska Högskola. Dessutom har Carl studerat konstnärlig Master vid Musikhögskolan i Stockholm. Carl har bakgrund inom musiken som musiker och musiklärare i fiol. Carl ägnar mycket tid åt musiken och spelar i flera band samt är riksspelman.

 

Magnus Karlsson

Akustikkonsult

 

Magnus är Civilingenjör från Chalmers akustikprogram. Han har en bakgrund som projektledare inom fordonsindustrin. Han gillar musik, film, umgås med familjen och att träna i skogen.

 

Pär Andrén

VD/Marknad

 

Pär har en Magisterexamen i ekonomi från Jönköping International Business School. Pär är VD och ansvarar för ekonomi och administration. Han har en bakgrund som företagare. Fritiden tillbringar han med familj, vänner och idrott.

 

Staffan Andersson

Akustikkonsult

 

Staffan har en högskoleingenjörsexamen inom elektronik och ljud. Han har tidigare arbetat som Hörselingenjör och även läst lite Psykologi och Filosofi. Staffan tycker om att filosofera men inte att miljömissbruka. Det mesta av fritiden går till familjen och resterande tid läggs på dator och annat småpyssel.

 

Cecilia Dahl

Ekonomi och Administration

 

Cecilia har en yrkeshögskoleutbildning som kvalificerad redovisningsekonom. Innan studierna har hon arbetat statligt i många år. Ledig tid tillbringar Cecilia med familj och vänner samt olika sportaktiviteter.

 

KONTAKTA OSS

 

Telefon: 0510-911 44

E-post: info@akustikverkstan.se

KONSULT

MONTAGE

LAB

Akustikverkstan i Skaraborg Holding AB

Kinnegatan 23

531 33 Lidköping

 

Telefon: 0510-911 44

E-post: info@akustikverkstan.se

 

Org.nr. 556936-6023

Innehar F-skattebevis och EU-reg.nr SE556936602301

Skickar formuläret…

Servern påträffade ett fel.

Formuläret togs emot.

© AKUSTIKVERKSTAN 2015